في البداية السلام عليكم في كتيير مننا بيعشق الأكل الشعبي وبيحب يعرف يعمله في البيت وأنا من الناس دي وعلشان كدا جبتلكوا طريقة عمل الطعمية في البيت بس ياريت تعجبكوا وياريت تجربوا وتردوا عليه
اولا : نصف ك فول مدشوش منقوع فى المايه كسبره خضره وبقدونس مقطع + بصله + 5 فصوص ثوم + ملح وكمون نضع كل المكونات معا ثم توضع فى ماكينة الفرم حتى تصبح ناعمه [/size]
ثم نأخذ قطعه باليد بعد بلها بالماء لسهولة وضعها فى الزيت ونضع عليه سمسم على هيئة قرص ثم تقلى فى الزيت الساخن حتى تحمر وهذا الشكل النهائى وبالهنا والشفا